Migdały w czekoladzie
Czy słodkości mogą być zdrowsze od tych tradycyjnych? W naszym wydaniu, jak najbardziej. Zwłaszcza w połączeniu idealnym, czyli chrupiących orzechów z aksamitną czekoladą, która wprost rozpływa się w ustach i poprawia nastrój jak nic innego!
Dostępny w magazynie
Szybki czas realizacji
Bezpieczna dostawa kurierem
Wygoda i komfort zakupów
Szybka wysyłka
Bezpośrednio od producenta
Bezpieczne płatności
Blik, Przelewy24
Kup w zestawie:
Czy słodkości mogą być zdrowsze od tych tradycyjnych?
W naszym wydaniu, jak najbardziej. Zwłaszcza w połączeniu idealnym, czyli chrupiących orzechów z aksamitną czekoladą, która wprost rozpływa się w ustach i poprawia nastrój jak nic innego!
Nowa receptura z naturalną substancją słodzącą – maltitolem, pozwoliła wyeliminować ze składu cukier trzcinowy. Maltitol jest o połowę mniej kaloryczny od cukru i nie sprzyja powstawaniu próchnicy zębów.
Pyszne czekoladki są w 100% naturalne. Dzięki właściwościom orzechów w nich zawartych, pozytywnie wpływają na ciało, umysł i samopoczucie.
Korzyści migdałów:
Migdały zawierają dużo witamin i minerałów wspierających wzmocnienie organizmu. To nasiona migdałowca, a nie orzechy, jak się sądzi. Są źródłem tłuszczów jednonienasyconych, wspomagających pracę serca i utrzymanie odpowiedniego poziomu cholesterolu. Pomagają łagodzić stres, koić nerwy, a także poprawiać pamięć i koncentrację. Sprzyjają obniżeniu poziomu cukru we krwi i regulacji metabolizmu.
Obtoczone w czekoladzie świetnie sprawdzą się jako słodki deser czy poczęstunek dla gości.
Wyjątkowa czekolada:
Czekolada zawiera 55% kakao, jest słodzona maltitolem i nie zawiera laktozy. Jej aksamitna konsystencja zapewnia niekończącą się przyjemność!
Czekoladki doskonale nadają się dla większych dzieci i dorosłych. Świetnie sprawdzą się również jako prezent, który zawsze będzie trafiony. Wygodne, szczelnie zamykane opakowanie pozwala cieszyć się nimi dłużej.
Są idealne do przekąszenia na co dzień. Wykonane z niewielu, naturalnych składników, stanowią zdrową alternatywę dla zwykłych słodyczy. Nie zawierają wspomagaczy smaku ani sztucznych barwników.
Nowa receptura z naturalną substancją słodzącą – maltitolem, pozwoliła wyeliminować ze składu cukier trzcinowy.