Pozostało: D : H : M : S

Tylko do końca marca -200 zł na kompleksowy przegląd stanu zdrowia Świadoma Kobieta!

Oferta obowiązuje dla członków MediClub.

1500 dostępnych wizyt 1500 dostępnych wizyt
3788 lekarzy 3788 lekarzy
1800 badań i usług 1800 badań i usług
Zweryfikowane opinie Zweryfikowane opinie
Mediclub

Alfa-1-antytrypsyna

α-1antytrypsyna jest substancją białkową produkowaną przez komórki wątroby oraz komórki układu odpornościowego, która hamuje działanie enzymów trawiących białko. Należy do białek ostrej fazy, czyli jej stężenie gwałtownie wzrasta w sytuacjach stanu zapalnego
Instrukcja krok po kroku

Instrukcja krok po kroku

Do wykonania w domu

Do wykonania w domu

Wysoka dokładność

Wysoka dokładność

Badanie wysyłkowe

Badanie wysyłkowe

170,00 zł 161,50 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką 161,50 zł

Dostępny w magazynie

Szybki czas realizacji

Bezpieczna dostawa kurierem

Wygoda i komfort zakupów

Szybka wysyłka

Bezpośrednio od producenta

Bezpieczne płatności

Blik, Przelewy24

W stanie idealnej równowagi nie stwierdza się jej obecności w przewodzie pokarmowym. Oznaczenie α-1antytrypsyny w kale jest stosowane w wykrywaniu zespołu jelitowej ucieczki białka, która towarzyszy nieswoistym chorobom zapalnym jelit, gdyż nie ulega ono trawieniu pod wpływem enzymów jelitowych. Wykazano również związek pomiędzy stężeniem α- 1- antytrypsyny w kale a częstością występowania alergii na białka mleka krowiego. Podwyższone wyniki pojawiają się w przypadku jelitowe utraty białka oraz przy zmianach zapalnych błony śluzowej jelita.

Ostatnio oglądane: