Nerkowce w czekoladzie
Czy słodkości mogą być zdrowsze od tych tradycyjnych? W naszym wydaniu, jak najbardziej. Zwłaszcza w połączeniu idealnym, czyli chrupiących orzechów z aksamitną czekoladą, która wprost rozpływa się w ustach i poprawia nastrój jak nic innego!
Dostępny w magazynie
Szybki czas realizacji
Bezpieczna dostawa kurierem
Wygoda i komfort zakupów
Szybka wysyłka
Bezpośrednio od producenta
Bezpieczne płatności
Blik, Przelewy24
Kup w zestawie:
Nerkowce
- 100% naturalne
- Czekolada 55% kakao
- Bez dodatku cukru
- Bez laktozy
- Bez oleju palmowego
- Bez barwników i konserwantów
Czy słodkości mogą być zdrowsze od tych tradycyjnych? W naszym wydaniu, jak najbardziej. Zwłaszcza w połączeniu idealnym, czyli chrupiących orzechów z aksamitną czekoladą, która wprost rozpływa się w ustach i poprawia nastrój jak nic innego!
Pyszne czekoladki są w 100% naturalne. Dzięki właściwościom orzechów, pozytywnie wpływają na ciało, umysł i samopoczucie.
Korzyści nerkowców:
Nerkowce zawierają dużo witamin i minerałów, wspierając wzmocnienie organizmu. To jedne z mniej kalorycznych orzechów, które dodatkowo pomagają zmniejszyć apetyt i poprawić nastrój. Mogą być spożywane bez wyrzutów przez osoby będące na diecie. Wspierają proces wchłaniania cukrów oraz pracę układu sercowo-naczyniowego.
Obtoczone w czekoladzie świetnie sprawdzą się jako słodki deser czy poczęstunek dla gości.
Wyjątkowa czekolada:
Czekolada zawiera 55% kakao, jest słodzona maltitolem i nie zawiera laktozy. Jej aksamitna konsystencja zapewnia niekończącą się przyjemność!
Czekoladki doskonale nadają się dla większych dzieci i dorosłych. Świetnie sprawdzą się również jako prezent, który zawsze będzie trafiony. Wygodne, szczelnie zamykane opakowanie pozwala cieszyć się nimi dłużej.
Są idealne do przekąszenia na co dzień. Wykonane z niewielu, naturalnych składników, stanowią zdrową alternatywę dla zwykłych słodyczy. Nie zawierają wspomagaczy smaku ani sztucznych barwników.
Nowa receptura z naturalną substancją słodzącą – maltitolem, pozwoliła wyeliminować ze składu cukier trzcinowy.