Pozostało: D : H : M : S

Tylko do końca marca -200 zł na kompleksowy przegląd stanu zdrowia Świadoma Kobieta!

Oferta obowiązuje dla członków MediClub.

1500 dostępnych wizyt 1500 dostępnych wizyt
3788 lekarzy 3788 lekarzy
1800 badań i usług 1800 badań i usług
Zweryfikowane opinie Zweryfikowane opinie
Mediclub

Pasta arachidowa

Pasta orzechowa z migdałami i solą himalajską to połączenie zupełnie nowe i wyjątkowe o wszechstronnym zastosowaniu i po prostu pyszne, zarówno dla małych, jak i dużych. Zwłaszcza, że ma aksamitną konsystencję i wprost rozpływa się w ustach! Moja pasta z orzechów i soli himalajskiej to 100% naturalnych składników, bez szkodliwych dodatków, sztucznych substancji, białego cukru ani konserwantów. Jestem przekonana, że pokochacie ją Wy i Wasze dzieci.

Prosty skład

Prosty skład

Bez konserwantów

Bez konserwantów

Aksamitna konsystencja

Aksamitna konsystencja

10,99 zł

Dostępny w magazynie

Szybki czas realizacji

Bezpieczna dostawa kurierem

Wygoda i komfort zakupów

Szybka wysyłka

Bezpośrednio od producenta

Bezpieczne płatności

Blik, Przelewy24

Pasta Arachidowa

Posmaruj swoje śniadanie, obiad lub kolację!

Wyobraźcie sobie pastę orzechową tak dobrą, a jednocześnie zaskakującą i niebanalną w smaku, że nie możecie się jej oprzeć... Do tego wcale nie musicie się opierać, bo jest naturalna i zdrowa. Marzenie stało się faktem - oto i ona.

Pasta orzechowa z migdałami i solą himalajską to połączenie zupełnie nowe i wyjątkowe o wszechstronnym zastosowaniu i po prostu pyszne, zarówno dla małych, jak i dużych. Zwłaszcza, że ma aksamitną konsystencję i wprost rozpływa się w ustach! Moja pasta z orzechów i soli himalajskiej to 100% naturalnych składników, bez szkodliwych dodatków, sztucznych substancji, białego cukru ani konserwantów. Jestem przekonana, że pokochacie ją Wy i Wasze dzieci.

Migdałowe pyszności!

  • Migdały, czyli główny składnik pasty, to nasiona migdałowca (wcale nie orzechy, jak się sądzi), będące źródłem tłuszczów jednonienasyconych, dzięki czemu wspomagają pracę serca i utrzymanie odpowiedniego poziomu cholesterolu. Pomagają łagodzić stres i koić nerwy, a także poprawiać pamięć i koncentrację. Sprzyjają obniżeniu poziomu cukru we krwi i regulacji metabolizmu.
  • Pasta orzechowa z migdałami i solą himalajską to idealny dodatek do owsianek i smoothie, pieczywa lub ciast i deserów. Świetnie sprawdzi się również do placków i naleśników.

Ale uwaga!

Mus orzechowy jest tak dobry, że trudno się powstrzymać przed wyjadaniem go łyżeczką prosto ze słoika!

Sposób przechowywania: pastę przechowujcie w suchym i chłodnym miejscu. Zużyjcie w ciągu 3 miesięcy od otwarcia. Olej oddziela się od pasty w sposób naturalny, więc się tym zupełnie nie przejmujcie, tylko wymieszajcie zawartość słoika przed spożyciem, aby ujednolicić konsystencję i cieszyć się pełnią smaku.

Ostatnio oglądane: