Pasta orzechowa słony migdał
Pasta orzechowa z migdałami i solą himalajską to połączenie zupełnie nowe i wyjątkowe o wszechstronnym zastosowaniu i po prostu pyszne, zarówno dla małych, jak i dużych łasuchów. Ma aksamitną konsystencję i wprost rozpływa się w ustach! To 100% naturalnych składników, bez szkodliwych dodatków, sztucznych substancji, białego cukru i konserwantów.
Dostępny w magazynie
Szybki czas realizacji
Bezpieczna dostawa kurierem
Wygoda i komfort zakupów
Szybka wysyłka
Bezpośrednio od producenta
Bezpieczne płatności
Blik, Przelewy24
Kup w zestawie:
Pasta Orzechowa Słony Migdał
Wyobraźcie sobie pastę orzechową tak dobrą, a jednocześnie zaskakującą i niebanalną w smaku, że nie możecie się jej oprzeć... Do tego wcale nie musicie się opierać, bo jest naturalna i cenna dla zdrowia. Marzenie stało się faktem - oto i ona.
Pasta orzechowa z migdałami i solą himalajską to połączenie zupełnie nowe i wyjątkowe o wszechstronnym zastosowaniu i po prostu pyszne, zarówno dla małych, jak i dużych łasuchów. Ma aksamitną konsystencję i wprost rozpływa się w ustach! To 100% naturalnych składników, bez szkodliwych dodatków, sztucznych substancji, białego cukru i konserwantów.
Migdały, czyli główny składnik pasty, to w praktyce nasiona migdałowca, a nie orzechy, jak wydaje się niektórymi. Są źródłem tłuszczów jednonienasyconych, dzięki czemu wspomagają pracę serca i utrzymanie odpowiedniego poziomu cholesterolu. Pomagają łagodzić stres i koić nerwy, a także wpływają pozytywnie na pamięć i koncentrację. Sprzyjają obniżeniu poziomu cukru we krwi i regulacji metabolizmu.
Sól himalajska sprawia, że pasta smakuje obłędnie! Dodaje wyraźnego charakteru i podkreśla aromat.
Pasta orzechowa z migdałami i solą himalajską to idealny dodatek do owsianek i smoothie, pieczywa lub ciast i deserów. Świetnie sprawdzi się również do posmarowania placków i naleśników.
Ale uwaga!
Ten krem orzechowy jest tak dobry, że trudno się powstrzymać przed wyjadaniem go łyżeczką prosto ze słoika!
Pastę przechowujcie w suchym, chłodnym miejscu i zużyjcie w ciągu 1 miesiąca od otwarcia. Olej oddziela się od pasty w sposób naturalny, wystarczy wymieszać zawartość słoika przed spożyciem, aby ujednolicić konsystencję i cieszyć się pełnią smaku.