Pozostało: D : H : M : S

Tylko do końca marca -200 zł na kompleksowy przegląd stanu zdrowia Świadoma Kobieta!

Oferta obowiązuje dla członków MediClub.

1500 dostępnych wizyt 1500 dostępnych wizyt
3788 lekarzy 3788 lekarzy
1800 badań i usług 1800 badań i usług
Zweryfikowane opinie Zweryfikowane opinie
Mediclub

Pasta orzechowa słony migdał

Pasta orzechowa z migdałami i solą himalajską to połączenie zupełnie nowe i wyjątkowe o wszechstronnym zastosowaniu i po prostu pyszne, zarówno dla małych, jak i dużych łasuchów. Ma aksamitną konsystencję i wprost rozpływa się w ustach! To 100% naturalnych składników, bez szkodliwych dodatków, sztucznych substancji, białego cukru i konserwantów.

Zadbaj o zdrowie

Zadbaj o zdrowie

Bez barwników

Bez barwników

29,99 zł

Dostępny w magazynie

Szybki czas realizacji

Bezpieczna dostawa kurierem

Wygoda i komfort zakupów

Szybka wysyłka

Bezpośrednio od producenta

Bezpieczne płatności

Blik, Przelewy24

Pasta Orzechowa Słony Migdał

Wyobraźcie sobie pastę orzechową tak dobrą, a jednocześnie zaskakującą i niebanalną w smaku, że nie możecie się jej oprzeć... Do tego wcale nie musicie się opierać, bo jest naturalna i cenna dla zdrowia. Marzenie stało się faktem - oto i ona.

Pasta orzechowa z migdałami i solą himalajską to połączenie zupełnie nowe i wyjątkowe o wszechstronnym zastosowaniu i po prostu pyszne, zarówno dla małych, jak i dużych łasuchów. Ma aksamitną konsystencję i wprost rozpływa się w ustach! To 100% naturalnych składników, bez szkodliwych dodatków, sztucznych substancji, białego cukru i konserwantów.

Migdały, czyli główny składnik pasty, to w praktyce nasiona migdałowca, a nie orzechy, jak wydaje się niektórymi. Są źródłem tłuszczów jednonienasyconych, dzięki czemu wspomagają pracę serca i utrzymanie odpowiedniego poziomu cholesterolu. Pomagają łagodzić stres i koić nerwy, a także wpływają pozytywnie na pamięć i koncentrację. Sprzyjają obniżeniu poziomu cukru we krwi i regulacji metabolizmu.

Sól himalajska sprawia, że pasta smakuje obłędnie! Dodaje wyraźnego charakteru i podkreśla aromat.

Pasta orzechowa z migdałami i solą himalajską to idealny dodatek do owsianek i smoothie, pieczywa lub ciast i deserów. Świetnie sprawdzi się również do posmarowania placków i naleśników.

Ale uwaga!

Ten krem orzechowy jest tak dobry, że trudno się powstrzymać przed wyjadaniem go łyżeczką prosto ze słoika!

Pastę przechowujcie w suchym, chłodnym miejscu i zużyjcie w ciągu 1 miesiąca od otwarcia. Olej oddziela się od pasty w sposób naturalny, wystarczy wymieszać zawartość słoika przed spożyciem, aby ujednolicić konsystencję i cieszyć się pełnią smaku.

Ostatnio oglądane: